Logo Fotoclub Maashorst
Search
Close this search box.

Foto-expositie Verzorgingshuis Sint Jan Uden

< terug naar activiteitenpagina

Foto-expositie Verzorgingshuis Sint Jan Uden

Datum: maandag 1 januari 2024
Aanvang: 11:00 uur
Locatie: Sint Jan, Kerkstraat 8 Uden
Kosten: per persoon

Aanvullende informatie:

Thema: ‘Markante gebouwen in Uden’;
Datum: Van 1 januari 2024 tot 1 april 2024;
Locatie: Verzorgingshuis Sint Jan, Kerkstraat 8 in Uden;
Foto’s: 10 fotolijsten van 80×60 cm. (met passe-partout).
Deelname: Leden Fotoclub Maashorst;
Insturen foto’s: Uiterlijk vóór 1 december a.s. naar info@fotoclubmaashorst.nl;

Medio juli dit jaar is door onze fotovereniging een foto-expositie over de Maashorst gehouden in verzorgingshuis Sint Jan in Uden. Sint Jan is een woonvorm in Uden, wat onderdeel is van BrabantZorg. Deze expositie is zowel door bewoners alsook personeel en bezoekers goed ontvangen. Dit is onder andere de reden dat Sint Jan ons gevraagd heeft om tweemaal per jaar een foto-expositie voor hen in te richten. De eerstvolgende expositie wordt gehouden van 1 januari 2024 tot 1 april 2024.

Thema van de foto-expositie?
Het thema van deze foto-expositie is ‘Markante gebouwen in Uden’. Dit mogen gebouwen zijn die zowel onder oude maar ook moderne architectuur zijn ontworpen en gebouwd. Het moeten echter wel gebouwen zijn, die herkenbaar zijn voor de oudere Udenaren. De foto’s mogen zowel in zwart-wit als in kleur zijn gemaakt.

Kan ik aan de foto-expositie meedoen?
Ja, dat mag, graag zelfs! Stuur daarvoor maximaal vijf van jouw meest bijzondere foto’s (landscape) van typisch, markante of beeldbepalende Udense gebouwen naar ons e-mailadres. Het staat je vrij om de komende weken in Uden op pad te gaan om leuke foto’s te maken. Het is belangrijk dat de uiteindelijk gekozen foto’s een beeld van herkenning oproepen bij zowel de bewoners van de Sint Jan als ook de medewerkers en bezoekers.

Wie doet de selectie?
Met de Sint Jan is afgesproken dat de uiteindelijke selectie van tien foto’s door enkele bewoners van de Sint Jan wordt gemaakt, in samenspraak met enkele leden van Fotoclub Maashorst. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Hoe kan ik meedoen?
Door maximaal vijf liggende foto’s van ca. 1 MB grootte in de verhouding 3:2, zonder logo of beeldmerk, uiterlijk vóór 1 december a.s. per e-mail in te sturen naar info@fotoclubmaashorst.nl. Onder vermelding van je naam en eventueel een titel van de foto(s). Foto’s die niet aan de criteria voldoen, vallen helaas buiten de selectie. Van de uiteindelijk gekozen tien foto’s wordt tezijnertijd een grootformaat digitale foto opgevraagd (drukkwaliteit). Veel succes met het selecteren en alvast bedankt voor het insturen van de foto’s!

Namens Fotoclub Maashorst,
Werkgroep Sociaal-maatschappelijk


Aanmelden

Je moet ingelogd zijn om te kunnen registreren voor dit evenement. Klik hier om in te loggen


error: Content is protected !!