Logo Fotoclub Maashorst
Close this search box.

Workshop Lightpainting (deel 2)

< terug naar activiteitenpagina

Workshop Lightpainting (deel 2)

Datum: vrijdag 2 februari 2024
Locatie: Sportpark Uden
Kosten: per persoon

Aanvullende informatie:

Thema: ‘Oefenen met Lightpainting’
Aanvang: 19.00 uur;
Locatie: Sportpark Uden, parkeerplaats De Keien Atletiek
Adres: Sportlaan 2 in Uden
Spreker: Arthur van den Heuvel
Deelnemers: maximaal 25;
Kosten: Deze zijn betaald bij Workshop Lightpainting (deel 1).
Aanmelden: inschrijving gesloten, de deelnemers ontvangen aanvullende informatie;

Deelnemers aan de Workshop Lightpainting (deel 1) hebben hiervoor reeds lichtattributen aangeschaft. Deze worden vanavond in de praktijk gebruikt.

Vrijdagavond 2 februari gaan we met de deelnemers van de Workshop Lightpainting (deel 1) naar het sportpark van Uden. Het sportpark is een ruim gebied die de mogelijkheid biedt om in kleine groepjes op te splitsen en gebruik te maken van de omgeving. Tijdens deze avond ga je de opgedane basiskennis toepassen op nieuwe ideeën die mogelijk zijn ontstaan naar aanleiding van de opdrachten tijdens de eerste avond.

Omdat Lightpainting enige voorbereiding vergt zit er twee weken tussen de clubavond in de Groenhoeve en de oefenavond in het sportpark. Het is vaak een drempel om deze techniek te verkennen, omdat je al snel handen te kort komt wanneer je alleen bent. Daarom wordt deze oefenavond georganiseerd, om elkaar te inspireren, ideeën uit te wisselen en elkaar te ondersteunen waardoor jij de perfecte foto kunt maken.

Handige spullen om mee te nemen zijn: statief, (eventueel flitser) en lichtattributen. De fotoclub faciliteert hier tijdens deze avond niet in, je moet deze zelf meenemen.

Namens Fotoclub Maashorst,
Arthur van den Heuvel

Aanmelden

Je moet ingelogd zijn om te kunnen registreren voor dit evenement. Klik hier om in te loggen

error: Content is protected !!