Logo Fotoclub Maashorst
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwsberichten

Fotoclub assisteert bij fotoshoots

Wie kent ze niet, de MuzeMobiel? De mooie witte, elektrische karretjes die op doordeweekse dagen door de Udense Bitswijk en daarbuiten rijden. Voor veel mensen een uitkomst om van A naar B te komen. Ria Kaufmann heeft daar vijf bijzondere verhalen over geschreven welke binnenkort tot een compact verhalenboekje worden gebundeld. In de loop van september wordt in Ontmoetingsplein MuzeRijk het eerste exemplaar officieel aan het publiek getoond. De afgelopen weken hebben enkele leden (Arthur, Alex, Gijs en Peter) van Fotoclub Maashorst de bijbehorende foto’s en filmpjes gemaakt. Eén van de doelstellingen van de fotoclub is het zich inzetten voor sociaal-maatschappelijke projecten. Het project MuzeMobiel is een maatschappelijk initiatief waar veel inwoners uit Uden, met een beperkte mobiliteit, gebruik van kunnen maken. Voor meer informatie kijk op: www.muzerijk.nl.

Meest recente nieuwsberichten

Spektakel in het Sportpark

Na al het vuurwerkspektakel in de lucht op oudjaarsavond, verplaatste de lichtshow voor de fotoclub een beetje dichter naar de grond. Een groep geïnteresseerde leden

Magazine UdenaardeToekomst

Afgelopen week is er weer een themanummer uitgekomen van het magazine UdenaardeToekomst. Ditmaal is er voor het thema ‘creativiteit’ gekozen. Fotoclub Maashorst staat er ook

Ingezonden foto’s Sint Jan

Verzorgings- en verpleeghuis Sint Jan in Uden heeft met de start van het nieuwe jaar, opnieuw een verzameling van bijzondere foto’s in de gang hangen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ieder kwartaal brengt Fotoclub Maashorst een informatieve, digitale Nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Meld je vandaag nog aan!

error: Content is protected !!