Logo Fotoclub Maashorst
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwsberichten

Fotoclub Maashorst doet mee met Rabo ClubSupport

Met de jaarlijkse Rabo ClubSupport biedt Rabobank Uden Veghel kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan verenigingen en stichtingen uit de regio. Als coöperatieve bank geeft zij een deel van haar winst aan verenigingen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Dit jaar doet Fotoclub Maashorst voor het eerst mee. Met de opbrengst wil de fotoclub audiovisueel presentatiemateriaal aanschaffen waarmee zij lezingen voor het publiek kan geven. De stemperiode loopt van 4 tot 26 september.

Leden van de Rabobank ontvangen een persoonlijk bericht waarmee drie stemmen kunnen worden uitgebracht op drie verschillende deelnemende verenigingen of stichtingen. “We hopen op zoveel mogelijk stemmen”, vertelt José Snabel, bestuurslid van Fotoclub Maashorst. Dit voorjaar is de fotoclub opgericht en met 75 leden een van de grotere fotoclubs in Nederland. “Onze droom is om als jonge vereniging een gezonde, sterke club te worden waarin de diversiteit en integriteit hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat we met onze mix aan leeftijden en interesses een dusdanig aanbod van activiteiten willen bieden zodat iedereen zich er thuis voelt”, vertelt José Snabel. “Eén van onze doelstellingen is het binnen de gemeente Maashorst meehelpen aan sociaal-maatschappelijke projecten in de vorm van het geven van lezingen en audiovisuele presentaties aan bijvoorbeeld zorginstellingen. We willen daarvoor graag een notebook en een geluidsbox aanschaffen, zodat we niet afhankelijk zijn van vreemde apparatuur.” Op 10 oktober wordt bekend gemaakt welke clubs in het zonnetje worden gezet en welk bedrag iedere club krijgt.

Tekst: Peter Noy

Meest recente nieuwsberichten

Spektakel in het Sportpark

Na al het vuurwerkspektakel in de lucht op oudjaarsavond, verplaatste de lichtshow voor de fotoclub een beetje dichter naar de grond. Een groep geïnteresseerde leden

Magazine UdenaardeToekomst

Afgelopen week is er weer een themanummer uitgekomen van het magazine UdenaardeToekomst. Ditmaal is er voor het thema ‘creativiteit’ gekozen. Fotoclub Maashorst staat er ook

Ingezonden foto’s Sint Jan

Verzorgings- en verpleeghuis Sint Jan in Uden heeft met de start van het nieuwe jaar, opnieuw een verzameling van bijzondere foto’s in de gang hangen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ieder kwartaal brengt Fotoclub Maashorst een informatieve, digitale Nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Meld je vandaag nog aan!

error: Content is protected !!