Logo Fotoclub Maashorst
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwsberichten

Glasvleugelvlinder steelt de show!

Zaterdagmorgen 27 mei was de tweede excursie met vijftien deelnemers naar de Vlindertuin in Gemert. “Het was een heerlijke ochtend. We kregen eerst een mooie uitleg over de vlinders en daarna gauw naar binnen. Benieuwd naar de prachtige exemplaren om ze allemaal voor de lens te krijgen. Twee uurtjes waren zo voorbij, maar we hebben ook een extraatje, namelijk een glasvleugelvlinder gezien! 📷 Zo bijzonder mooi, de foto daarvan komt nog. Om 11.30 uur zaten we aan de koffie met de taart en daarna nog wat napraten over deze de leuke ochtend. Rond 12.30 uur weer richting Uje met skôn foto’s en een Vlindersafari rijker. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en tips kei leuk tot 1, 3 of 8 juni a.s.”

Tekst en foto’s: Antonet Spierings

Meest recente nieuwsberichten

Spektakel in het Sportpark

Na al het vuurwerkspektakel in de lucht op oudjaarsavond, verplaatste de lichtshow voor de fotoclub een beetje dichter naar de grond. Een groep geïnteresseerde leden

Magazine UdenaardeToekomst

Afgelopen week is er weer een themanummer uitgekomen van het magazine UdenaardeToekomst. Ditmaal is er voor het thema ‘creativiteit’ gekozen. Fotoclub Maashorst staat er ook

Ingezonden foto’s Sint Jan

Verzorgings- en verpleeghuis Sint Jan in Uden heeft met de start van het nieuwe jaar, opnieuw een verzameling van bijzondere foto’s in de gang hangen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ieder kwartaal brengt Fotoclub Maashorst een informatieve, digitale Nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Meld je vandaag nog aan!

error: Content is protected !!