Logo Fotoclub Maashorst
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwsberichten

Ingezonden foto’s Sint Jan

Verzorgings- en verpleeghuis Sint Jan in Uden heeft met de start van het nieuwe jaar, opnieuw een verzameling van bijzondere foto’s in de gang hangen. Dit keer is het thema van de foto-exposite ‘Markante gebouwen in Uden’. Enkele bewoners van de Sint Jan hebben actief bijgedragen aan het selecteren van de foto’s die door de leden van Fotoclub Maashorst zijn gemaakt. De foto-expositie is van 1 januari tot 1 april gratis te bezichtigen.

In totaal hebben 13 leden van Fotoclub Maashorst 57 foto’s ingestuurd van markante Udense gebouwen. Daarvan hebben enkele bewoners van de Sint Jan tien foto’s uitgekozen die zijn ingelijst en deel uitmaken van de foto-expositie.

De tien geselecteerde foto's

Alle ingezonden foto's

Meest recente nieuwsberichten

Spektakel in het Sportpark

Na al het vuurwerkspektakel in de lucht op oudjaarsavond, verplaatste de lichtshow voor de fotoclub een beetje dichter naar de grond. Een groep geïnteresseerde leden

Magazine UdenaardeToekomst

Afgelopen week is er weer een themanummer uitgekomen van het magazine UdenaardeToekomst. Ditmaal is er voor het thema ‘creativiteit’ gekozen. Fotoclub Maashorst staat er ook

Aanmelden Nieuwsbrief

Ieder kwartaal brengt Fotoclub Maashorst een informatieve, digitale Nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Meld je vandaag nog aan!

error: Content is protected !!