Logo Fotoclub Maashorst
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lidmaatschap

Aanmelden

Maak jij graag foto’s en/of filmpjes en wil je daar meer mee doen? Zoals het delen met elkaar, het van elkaar leren of er samen opuit trekken. Ben jij een enthousiasteling en wil je, samen met enkele andere initiatiefnemers, een nieuwe fotoclub in de gemeente Maashorst oprichten? En daar ook deel van uitmaken, meld jezelf vandaag nog aan als lid. We hebben het maximum aantal leden op vijftig vastgesteld. Zitten we daarboven, dan kom je op een wachtlijst.

Op deze website kun je al veel te weten komen over Fotoclub Maashorst, welke themagroepen er zijn en waar de leden zich zoal op fotografisch gebied mee bezighouden. Nieuwsgierig geworden naar wat Fotoclub Maashorst doet en naar de sfeer? Je kunt jezelf direct aanmelden als lid. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in. Download hier onze brochure.

Kennismaken

Wanneer je nog twijfelt, meld je dan aan voor een gratis kennismakingsavond of -bijeenkomst. Kijk onder Activiteiten welk evenement of bijeenkomst je graag wilt bijwonen. Geef dit dan door via het contactformulier zodat wij er rekening mee kunnen houden. Wanneer de sfeer je bevalt kun je jezelf aanmelden als lid.

Kosten lidmaatschap

Woon je in de gemeente Maashorst of omgeving en ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je lid worden van Fotoclub Maashorst. De kosten voor een lidmaatschap bedragen € 48,- per jaar. Het bedrag wordt aan het begin van ieder kalenderjaar geïnd via een automatische incasso. De contributie wordt tijdens de algemene ledenvergadering in overleg met de leden vastgesteld. Een opzegging dient schriftelijk te worden ingediend en gaat in per begin van de volgende maand.

Contactformulier

    Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

    error: Content is protected !!