Logo Fotoclub Maashorst
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwsberichten

Levende standbeelden in centrum Uden

Zondag 30 juli kon het publiek genieten van zestien levende standbeelden in het centrum van Uden. Ook fotografen konden zich die middag uitleven om met de mooiste foto’s thuis te komen. Een groot voordeel daarbij; een bewogen foto krijg je niet zo snel, tenzij je zelf niet handvast bent. De zestien beelden stonden verspreid door het Udense centrum en hadden veel bekijks. Ook enkele leden van Fotoclub Maashorst waren aanwezig om mooie plaatjes te schieten. Ze konden zich uitleven in het bepalen van een mooie compositie, kleuren- en lijnenspel, interactie met het publiek, halfbeeld, totaalbeeld, close up en nog veel meer. Het gaat erom dat je er jouw creativiteit van fotograferen in kwijt kunt. Kijk hieronder naar de portfolio’s van Annie van Tiel en Toos Verkuijlen. Dankjewel voor het aanleveren van de foto’s!

Foto's Annie van Tiel

Foto's Toos Verkuijlen

Foto's Peter Noy (29 mei 2022)

Meest recente nieuwsberichten

Spektakel in het Sportpark

Na al het vuurwerkspektakel in de lucht op oudjaarsavond, verplaatste de lichtshow voor de fotoclub een beetje dichter naar de grond. Een groep geïnteresseerde leden

Magazine UdenaardeToekomst

Afgelopen week is er weer een themanummer uitgekomen van het magazine UdenaardeToekomst. Ditmaal is er voor het thema ‘creativiteit’ gekozen. Fotoclub Maashorst staat er ook

Ingezonden foto’s Sint Jan

Verzorgings- en verpleeghuis Sint Jan in Uden heeft met de start van het nieuwe jaar, opnieuw een verzameling van bijzondere foto’s in de gang hangen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ieder kwartaal brengt Fotoclub Maashorst een informatieve, digitale Nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Meld je vandaag nog aan!

error: Content is protected !!