Logo Fotoclub Maashorst
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwsberichten

Ludieke seizoen-afsluiting

Een sfeervolle en ludieke seizoen-afsluiting van Fotoclub Maashorst in clubgebouw De Groenhoeve, afgelopen donderdag. Er zijn aardig wat certificaten en diploma’s uitgereikt. De fotopuzzeltocht, met daarin ogenomen een verkleedpartij, zorgde voor de nodige hilariteit. De clubactiviteiten worden vanaf half september weer opgestart. Houd daarvoor de website en socials in de gaten.

Meest recente nieuwsberichten

Spektakel in het Sportpark

Na al het vuurwerkspektakel in de lucht op oudjaarsavond, verplaatste de lichtshow voor de fotoclub een beetje dichter naar de grond. Een groep geïnteresseerde leden

Magazine UdenaardeToekomst

Afgelopen week is er weer een themanummer uitgekomen van het magazine UdenaardeToekomst. Ditmaal is er voor het thema ‘creativiteit’ gekozen. Fotoclub Maashorst staat er ook

Ingezonden foto’s Sint Jan

Verzorgings- en verpleeghuis Sint Jan in Uden heeft met de start van het nieuwe jaar, opnieuw een verzameling van bijzondere foto’s in de gang hangen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ieder kwartaal brengt Fotoclub Maashorst een informatieve, digitale Nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Meld je vandaag nog aan!

error: Content is protected !!