Logo Fotoclub Maashorst
Search
Close this search box.

Nieuwsberichten

Met de fotoclub naar het GLOW-festival

We zouden dinsdag 14 november naar GLOW-festival in Eindhoven gaan, maar het plensde die avond van de regen. Dus werd het bezoekje aan GLOW een dagje uitgesteld. Woensdagavond vertrokken Anne, Caroline, Fred, Gonny en Harrie met twee auto’s en vijf deelnemers vanaf de Groenhoeve naar Eindhoven.

Het was heel leuk en leerzaam. Er werden veel tips uitgewisseld en vragen gesteld: welke sluitertijd gebruik jij, hoe krijg je die mooie ‘sterretjes’ om de lantaarnpaal, waar zit mijn HDR instelling, etc. Bij de Blob stond een laser en rookmachine opgesteld. Daar hebben we zeker een half uur gestaan, lekker spelen met licht en instellingen. Daarna volgden we de route, die wel druk maar niet overvol was. Onderweg steeds stoppen om mooie plaatjes te maken, en natuurlijk zorgen dat we elkaar niet kwijt raakten. Als dat dan toch gebeurde appten we maar even, weer verzamelen verder!

De tijd vloog voorbij, we moesten een keuze maken wat we nog graag wilden zien. Dus de route hebben we ingekort. Weer terug bij de Blob maakten we nog een paar laatste foto’s en toen was het elf uur en stopten de lichtshows.
Tijd om weer naar huis te gaan, in een lekker warme auto. Want het was wel droog gebleven, maar ook fris!

Tekst: Caroline van Vegchel

Meest recente nieuwsberichten

Cursus Lightroom afgerond

Maandagavond 13 november jl. was de eerste lesavond van de basiscursus Lightroom voor beginners. Opgezet door de Werkgroep Educatie & Techniek van Fotoclub De Maashorst.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ieder kwartaal brengt Fotoclub Maashorst een informatieve, digitale Nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Meld je vandaag nog aan!

error: Content is protected !!