Logo Fotoclub Maashorst
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwsberichten

Nieuwe datum Informatie-/lezingavond

In verband met ziekte van een van de initiatiefnemers wordt de Informatie-/lezingavond van Fotoclub Maashorst i.o. verplaatst van donderdag 9 maart naar donderdag 23 maart a.s. om 20.00 uur in de Groenhoeve (naast de Kinderboerderij). De zaal is open om 19.30 uur. Kom a.u.b. op tijd, het wordt aardig druk die avond!

Tijdens deze avond wordt een korte uitleg gegeven over de opzet en doelstellingen van Fotoclub Maashorst. Daarnaast laten de zes initiatiefnemers met behulp van een beamer hun portfolio zien. Ruim zestig (aspirant)leden en geïnteresseerden hebben zich voor deze informatieavond opgegeven, daar zijn wij als organisatie erg blij mee!

Voor degenen die van ons een persoonlijke uitnodiging voor deze avond hebben ontvangen vragen wij om aan te geven of je er donderdagavond 23 maart a.s. bij kunt zijn?

Meest recente nieuwsberichten

Spektakel in het Sportpark

Na al het vuurwerkspektakel in de lucht op oudjaarsavond, verplaatste de lichtshow voor de fotoclub een beetje dichter naar de grond. Een groep geïnteresseerde leden

Magazine UdenaardeToekomst

Afgelopen week is er weer een themanummer uitgekomen van het magazine UdenaardeToekomst. Ditmaal is er voor het thema ‘creativiteit’ gekozen. Fotoclub Maashorst staat er ook

Ingezonden foto’s Sint Jan

Verzorgings- en verpleeghuis Sint Jan in Uden heeft met de start van het nieuwe jaar, opnieuw een verzameling van bijzondere foto’s in de gang hangen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ieder kwartaal brengt Fotoclub Maashorst een informatieve, digitale Nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Meld je vandaag nog aan!

error: Content is protected !!