Logo Fotoclub Maashorst
Search
Close this search box.

Nieuwsberichten

Nieuwe datum Informatie-/lezingavond

In verband met ziekte van een van de initiatiefnemers wordt de Informatie-/lezingavond van Fotoclub Maashorst i.o. verplaatst van donderdag 9 maart naar donderdag 23 maart a.s. om 20.00 uur in de Groenhoeve (naast de Kinderboerderij). De zaal is open om 19.30 uur. Kom a.u.b. op tijd, het wordt aardig druk die avond!

Tijdens deze avond wordt een korte uitleg gegeven over de opzet en doelstellingen van Fotoclub Maashorst. Daarnaast laten de zes initiatiefnemers met behulp van een beamer hun portfolio zien. Ruim zestig (aspirant)leden en geïnteresseerden hebben zich voor deze informatieavond opgegeven, daar zijn wij als organisatie erg blij mee!

Voor degenen die van ons een persoonlijke uitnodiging voor deze avond hebben ontvangen vragen wij om aan te geven of je er donderdagavond 23 maart a.s. bij kunt zijn?

Meest recente nieuwsberichten

Cursus Lightroom afgerond

Maandagavond 13 november jl. was de eerste lesavond van de basiscursus Lightroom voor beginners. Opgezet door de Werkgroep Educatie & Techniek van Fotoclub De Maashorst.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ieder kwartaal brengt Fotoclub Maashorst een informatieve, digitale Nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Meld je vandaag nog aan!

error: Content is protected !!