Logo Fotoclub Maashorst

Nieuwsberichten

Nieuwe datum Informatie-/lezingavond

In verband met ziekte van een van de initiatiefnemers wordt de Informatie-/lezingavond van Fotoclub Maashorst i.o. verplaatst van donderdag 9 maart naar donderdag 23 maart a.s. om 20.00 uur in de Groenhoeve (naast de Kinderboerderij). De zaal is open om 19.30 uur. Kom a.u.b. op tijd, het wordt aardig druk die avond!

Tijdens deze avond wordt een korte uitleg gegeven over de opzet en doelstellingen van Fotoclub Maashorst. Daarnaast laten de zes initiatiefnemers met behulp van een beamer hun portfolio zien. Ruim zestig (aspirant)leden en geïnteresseerden hebben zich voor deze informatieavond opgegeven, daar zijn wij als organisatie erg blij mee!

Voor degenen die van ons een persoonlijke uitnodiging voor deze avond hebben ontvangen vragen wij om aan te geven of je er donderdagavond 23 maart a.s. bij kunt zijn?

Meest recente nieuwsberichten

Overweldigend aantal aanmeldingen

Vanwege het overweldigend aantal aanmeldingen hebben we moeten besluiten om per direct een wachtlijst in te stellen. Om het een en ander beheersbaar te houden

Oprichtingsvergadering Fotoclub Maashorst

Datum: Donderdag 6 april 2023.Onderwerp: Oprichtingsvergadering.Locatie: De Groenhoeve (Artillerieweg 3 Uden).Aanvang: 20.00 uur. Activiteiten:Voorafgaande aan de goedkeuring van de reglementen en aansluitend de bestuursverkiezing, wordt

Aanmelden Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Fotoclub Maashorst is nog in ontwikkeling en wordt later dit voorjaar in gebruik genomen.

error: Content is protected !!