Logo Fotoclub Maashorst
Sluit dit zoekvak.

Overweldigend aantal aanmeldingen

Vanwege het overweldigend aantal aanmeldingen hebben we moeten besluiten om per direct een wachtlijst in te stellen. Om het een en ander beheersbaar te houden kunnen we maximaal vijftig leden aannemen. Omdat het nog niet zeker is dat alle aangemelde aspirant-leden ook daadwerkelijk lid willen worden van Fotoclub Maashorst, houden we een slag om de arm. Aanmelden kan nog steeds, maar we kunnen geen vaste toezeggingen doen. Je komt dan op de wachtlijst te staan.

Meest recente nieuwsberichten

Spektakel in het Sportpark

Na al het vuurwerkspektakel in de lucht op oudjaarsavond, verplaatste de lichtshow voor de fotoclub een beetje dichter naar de grond. Een groep geïnteresseerde leden

Magazine UdenaardeToekomst

Afgelopen week is er weer een themanummer uitgekomen van het magazine UdenaardeToekomst. Ditmaal is er voor het thema ‘creativiteit’ gekozen. Fotoclub Maashorst staat er ook

Ingezonden foto’s Sint Jan

Verzorgings- en verpleeghuis Sint Jan in Uden heeft met de start van het nieuwe jaar, opnieuw een verzameling van bijzondere foto’s in de gang hangen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ieder kwartaal brengt Fotoclub Maashorst een informatieve, digitale Nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Meld je vandaag nog aan!

error: Content is protected !!