Logo Fotoclub Maashorst
Search
Close this search box.

Portfolio's

Op deze pagina presenteren de leden van Fotoclub Maashorst zich. Wanneer je op de blauwe button klikt kom je op de persoonlijke pagina. Daar vind je een overzicht van foto’s en/of filmpjes. Wanneer je in het foto-overzicht bent start automatisch een slideshow. Gebruik de spatiebalk voor pauze en weer starten. Laat daarbij de muisaanwijzer buiten de foto staan voor een goede werking. Veel kijkplezier!

Anne Eikelboom-Scheffers

Ik ben met mijn 28 jaar de jongste (tot nu toe) binnen de fotoclub! Sinds twee jaar getrouwd met mijn man Ward en samen hebben wij een zoontje van bijna twee. Ik ben woonachtig in Uden. Naast mijn baan ga ik graag op pad om te fotograferen, bijvoorbeeld naar de dierentuin. Ik fotografeer voornamelijk paarden, honden en bruiloften. Maar ook het fotograferen van verlaten gebouwen vind ik erg leuk om te doen. Ik ga dan ook graag nieuwe fotografische uitdagingen aan binnen de fotoclub om mezelf nog meer te ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie op mijn persoonlijke Facebookpagina en op Instagram.

Nicole Jansen

Ongeveer zes jaar geleden ben ik per ongeluk met het fotografievirus in aanraking gekomen. Toentertijd was mijn grootste hobby wandelen en nam ik de camera mee tijdens mijn vele en mooie wandelingen. Vooral de schoonheid van de natuur trok mij erg aan en wilde dit graag vastleggen. Ik heb een basiscursus fotografie gevolgd en enkele workshops. Vooral door het doen leer je elke dag bij. Ik hoop veel te kunnen leren van mijn medefotoclubgenoten en dat we gezellig samen op pad gaan om ook andere vormen van fotografie te ontdekken.

Kijk voor meer informatie op mijn persoonlijke Facebookpagina.

José Snabel

Mijn foto’s zijn een weerspiegeling van wie ik ben. Ik fotografeer sinds 2009 en deze passie voor fotografie is geboren uit liefde voor het vak. Ik fotografeer graag de natuur, macro, dieren, bloemen en mensen. Mijn kernwoorden zijn sfeer, authentiek, beleving, spontaniteit, creativiteit en oog voor detail. ‘Because every picture tells a story’. Ik leg de momenten vast en geniet van het resultaat en de herinneringen. En wil graag mijn ervaringen delen en nieuwe dingen leren, vandaar dat ik mij heb aangesloten bij fotoclub Maashorst.

Kijk voor meer informatie op mijn persoonlijke Facebookpagina en op Instagram.

Harm van Boxtel

Ik ben opgegroeid in Volkel en woon inmiddels zo’n vijfentwintig jaar in Uden. Ben getrouwd en vader van een dochter en zoon. Sinds ongeveer vier jaar ben ik bezig met fotografie, waarbij mijn passie vooral ligt in vogel- en natuurfotografie. Ik huur regelmatig een vogel-fotohut waarbij ik, genietend van de rust en de natuur, mijn foto’s probeer te maken. Ook bezoek ik graag bosgebieden zoals de Maashorst en de Hoge Veluwe om mooie foto’s te kunnen maken.

Kijk voor meer informatie op mijn persoonlijke Facebookpagina en op Instagram.

Gijs Vermeulen

Filmen is mijn hobby en ik ben graag in de natuur. Het natuurgebied de Maashorst is mijn lievelingsplek, met mijn camera op een statief kan ik daar urenlang rondstruinen en me laten verrassen wat er zoal te zien is. Hoewel vogels spotten mijn voorkeur heeft, heb ik ook het andere natuurleven ontdekt in dit prachtige gebied. Op mijn YouTube kanaal heb ik veel contact met andere natuurliefhebbers over de hele wereld en dat verrijkt mijn leven enorm.

Ik nodig je graag uit om naar mijn YouTube kanaal te gaan om daar mijn filmpjes te bekijken.

Peter Noy

Ik fotografeer al tientallen jaren, vroeger met een analoge camera en tegenwoordig digitaal. Vooral natuurfoto’s en dan met name vogels hebben mijn bijzondere aandacht. Ik kan daar helemaal in opgaan, een soort van verslaving. Samen met mijn mede fotografen probeer ik mijzelf daarin te verbeteren. De groepsdynamiek spreekt mij erg aan!

Kijk voor meer informatie op mijn persoonlijke Facebookpagina, Instagram of ga naar mijn YouTubekanaal met daarop diverse leuke filmpjes.

error: Content is protected !!