Logo Fotoclub Maashorst
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sponsoren

Net als de meeste andere verenigingen kan ook Fotoclub Maashorst niet zonder financiële middelen. Denk aan het betalen van de huur van De Groenhoeve, inschrijving Kamer van Koophandel, verzekeringen, apparatuur en onderhoud van de website etc. Een groot deel van de kosten wordt betaald uit de te innen contributie. Facultatieve activiteiten (excursies e.d.) worden door de leden op individuele basis betaald. Het kapitaal van de vereniging is in de eerste plaats de kennis, de inzet en de vaardigheden van de leden.

Voor de vaste lasten, maar ook het uitnodigen van sprekers en het initiëren en organiseren van cursussen en educatieve activiteiten, is Fotoclub Maashorst altijd op zoek naar sponsoren en donateurs. Draagt u onze vereniging een warm hart toe? Neem vandaag nog contact met ons op zodat ook uw bedrijfsnaam in onderstaand sponsoroverzicht komt. Met een klik op het bedrijfslogo komen de bezoekers op uw website. Alvast bedankt voor uw financiële steun!

Hoofdsponsoren

Foto de Vakman (Uden-Wijchen) is dé webshop voor foto en video. Wij zijn concurrerend in prijs en 100% service. Ook voor de professional het juiste adres!

ChipClean reinigt en kalibreert digitale spiegelreflex- en systeemcamera’s en lenzen. Lees meer achtergrondinformatie over hun werkwijze in een artikel op Fotoclub.nl.

Bij Sani4All Uden & Kitchen4All Uden vind je alles op het gebied van badkamers, keukens en accessoires. Zij staan bekend om hun deskundige en betrokken werkwijze. 

Subsponsoren

Bij Kitchen4All Uden vind je alles op het gebied van keukens en accessoires. Er is altijd een trendy keuken die past bij jouw stijl. Jouw keuken voor de beste prijs!

error: Content is protected !!