Logo Fotoclub Maashorst
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwsberichten

Vacature voor een secretaris!

Ben jij op zoek naar een uitdagende bestuursfunctie bij de leukste fotoclub van Zuid-Nederland? Wij zijn een laagdrempelige fotoclub en hebben op 6 april jl. onze oprichtingsvergadering gehad. De 75 aangesloten leden staan de trappelen om hun fotografische kennis met elkaar te delen. Wil jij jouw organisatietalent en administratieve vaardigheden met ons delen? Ben je accuraat, kun je duidelijk communiceren (verbaal en schriftelijk) en houd je van een overzichtelijke administratie? Dan ben je bij Fotoclub Maashorst aan het juiste adres!

WAT DOET FOTOCLUB MAASHORST?
Wij bevorderen fotografie in de ruimste zin van het woord en doen dit door middel van het houden van bijeenkomsten en het organiseren van activiteiten, zoals het samen fotograferen, excursies, uitnodigen van gastsprekers en het geven van uitleg over techniek. Onze missie daarbij is: ‘Sociaal contact door middel van fotografie’. Gezelligheid staat hoog in ons vaandel!

TAKEN VAN DE SECRETARIS?

  • De secretaris maakt deel uit van het dagelijks bestuur en voert de interne en externe correspondentie van de vereniging.
  • Is verantwoordelijk voor het maken van de notulen en het jaarverslag.
  • Het verzorgen van de administratieve voorbereiding en uitvoering van de vergaderingen.
  • Het actualiseren en bijhouden van de ledenadministratie.
  • Daarnaast het verrichten van overige administratieve werkzaamheden, zoals het versturen van uitnodigingen en het bijhouden van het archief.

JE HEBT KENNIS VAN?
Om de functie van secretaris goed uit te kunnen voeren is het fijn wanneer je een goede vaardigheid hebt met het programma Word, Excel en handigheid met software in het algemeen.

WAT BIEDEN WIJ?
Een leuk team van enthousiaste mensen, dat samen de schouders eronder zet! Als (vrijwilliger) secretaris heb je veel vrijheid in het uitvoeren van de taken en daarnaast de ruimte om met het bestuur mee te denken over de toekomst van onze vereniging.

HEB JE INTERESSE?
Stuur jouw motivatie naar Fotoclub Maashorst, info@fotoclubmaashorst.nl. Wil je graag eerst wat informatie, neem dan contact op via het contactformulier. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug. Download hier het complete functieprofiel.

Meest recente nieuwsberichten

Spektakel in het Sportpark

Na al het vuurwerkspektakel in de lucht op oudjaarsavond, verplaatste de lichtshow voor de fotoclub een beetje dichter naar de grond. Een groep geïnteresseerde leden

Magazine UdenaardeToekomst

Afgelopen week is er weer een themanummer uitgekomen van het magazine UdenaardeToekomst. Ditmaal is er voor het thema ‘creativiteit’ gekozen. Fotoclub Maashorst staat er ook

Ingezonden foto’s Sint Jan

Verzorgings- en verpleeghuis Sint Jan in Uden heeft met de start van het nieuwe jaar, opnieuw een verzameling van bijzondere foto’s in de gang hangen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ieder kwartaal brengt Fotoclub Maashorst een informatieve, digitale Nieuwsbrief uit met daarin de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Meld je vandaag nog aan!

error: Content is protected !!