Logo Fotoclub Maashorst
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veel gestelde vragen

Een lidmaatschap kost 48 euro per jaar. Ben je woonachtig in de gemeente Maashorst of omgeving en 16 jaar of ouder dan kun je een lidmaatschap aanvragen. Je wordt voor een jaar lid. Wanneer je in de loop van het jaar lid wordt, betaal je het eerste jaar naar rato. 

De clubavonden zijn in principe iedere laatste dinsdag van de maand van 19.30 tot 22.00 uur in gebouw de Groenhoeve, Artillerieweg 3 in Uden. Met uitzondering van de maanden juli en augustus.

Wij zijn een laagdrempelige fotoclub waar ruimte is voor zowel de startende amateurfotograaf als ook de gevorderde (semiprofessionele) fotograaf. De activiteiten worden afgestemd op de doelgroep.

Ja dat kan. Meld je daarvoor via het contactformulier aan waarna je een persoonlijke uitnodiging krijgt voor het bijwonen van een clubavond of een evenement.

Ja, graag zelfs! Fotoclub Maashorst heeft financiële middelen nodig om educatieve activiteiten en evenementen te kunnen organiseren. Daarnaast worden middelen aangeschaft om cursussen en lezingen te houden. Aanmelden als donateur of sponsor kan via het contactformulier.

Op deze website staan onder de pagina Portfolio’s de foto’s en filmpjes die door de leden zijn gemaakt. Ook op Facebook en Instagram kun je onze foto’s bekijken.

Nee, dat mag niet zomaar. Op alle foto’s op deze website berust auteursrecht. Dat betekent dat je altijd toestemming nodig hebt van de fotograaf om de foto(s) te gebruiken (in welke vorm dan ook). Heb je interesse in een bepaalde foto, neem dan contact op via het contactformulier op deze website.

Die mogelijkheid bestaat. We kunnen op verzoek lezingen verzorgen voor non profit organisaties (in ons eigen clubgebouw of op locatie). De bijbehorende kosten zijn in onderling overleg. Vul daarvoor het contactformulier in op deze website.

error: Content is protected !!